top of page

Rólunk

Szezám: az én kutyám, egy akita. A kedvesség, báj és az otthon érzete. Hiszen akárhányszor hazamegyek, mindig ugyan olyan szeretettel fogad.

Házi cukrászda, péksütemények, reggeli, harapnivalók, turmixok, matcha és persze specialty kávé.

Hiszünk abban, hogy a jó kávé és minőségi alapanyagokból készült étel több, mint napi fogyasztási szükséglet. Jobbá teszi a mindennapokat, tartalmas kapcsolatokat épít és összehozza az embereket.

Minden ételünk, desszertünk mentes a gluténtól, tejtől és finomított cukroktól. A gabona liszt helyett zab-, tápióka-, mandula-, és kókuszlisztet használunk, édesítéshez agávét, xilitet, mézet és eritritet választunk a hagyományos cukor helyett. Az állati eredetű tejet növényi alternatívákra cseréljük. Ételeink többsége a paleo és vegán irányt is követi.

Szeretnénk, ha a rohanós hétköznap reggeleken hozzánk ugranátok be egy forró specialty kávéra vagy délután egy energianövelő turmixra. Ha megéheztél, harapj egy lazacos szendvicset, könnyed salátát vagy isteni tojáskrémet avokádóval, vagy ha édesre vágynál, kacérkodj a pisztáciás málnatortával, kardamomos zabkásával, epres sajttortával vagy törj egyet a fahéjas csigából egy csésze gőzölgő kávé kíséretében. Hétvégén – amikor igazán jut idő mindenre – térj be egy szelet sütire egy pohár proseccoval akár egyedül, gyermekeddel, szerelmeddel, barátaiddal, kiskedvenceddel vagy akár biciklizés közben. Ha inkább a szabad levegőn élveznéd a kávét vagy a sütit, kérd elvitelre, ami megtetszik, vidd haza vagy fogyaszd Budapest egyik legszebb részén, a Duna korzón.


        Szeretettel várunk!

Szenvedéllyel állunk a vendéglátáshoz, az emberekhez, alapanyagokhoz, és törekszünk arra, hogy kiváló minőséget és vendégélményt adjunk át. Hisszük, hogy a vendéglátásban megbújik valamiféle igazi varázslat: ahogyan az ízek kavalkádja, a vendégek ereje, a kávé intenzív illata egyesül egy atmoszférában és az ötletek, inspirációk, régóta dédelgetett álmok valósággá válnak.

IMG_6074_Original_Original.jpg
bottom of page